Burger
Kontor
Lysaker

Lysaker Torg 45, 2.etg
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 991 02 991
kristian.kolsrud.jasund@pearlgroup.no

Pearl Resources ble etablert i 2015, da under navnet Cross Application Resources (XAR) og som et datterselskap av Cross Application Consulting (XAC).

Navneendringen var naturlig da vi i 2023 ble en del av Pearl Group, en av nordens største partnere innen forretningssystemer (SAP ERP), digital handel, innsikt, loyalty & CRM.

Pearl Resources leverer forretningsstøtte og SAP ekspertise innen controlling, økonomi og regnskap, og bidrar til et kostnadseffektivt samspill mellom kundens forretnings- og teknologiområder. Kombinasjonen av fag- og SAP kompetanse gjør oss unike i markedet, og vi tilfører raskt merverdi til våre kunder.

I Pearl Resources er vi dedikerte ansatte som tar ansvar, er proaktive og har betydelig gjennomføringsevne. Vi jobber tett med kundene våre for å identifisere behov og sikre leveranser av høy kvalitat som innfrir forventningene.

Vi passer på å ansette både skarpe, dyktige og ikke minst hyggelige folk - og det tror vi kundene våre merker.

Vår målsetting er å:

  • Levere tjenester som skaper verdi og innfrir kundens forventninger.
  • Være bindeleddet mellom forretning og teknologi.
  • Være eksperter på forretningsstøtte og SAP
  • Levere ressurser innenfor økonomi-/regnskapsfunksjonen.
 
Vår forretningsidé:
Pearl Resources skaper verdier for virksomheter ved å levere forretningsstøtte og SAP ekspertise med høy kompetanse og kvalitet.

Om Pearl Group

Pearl Group ble etablert i 2006, og eies av Norvestor og de ansatte. Selskapet har hatt 40-45% vekst de seneste 5 årene, og en omsetning på 564 MNOK i 2022. Pearl Group har nå over 370+ ansatte fordelt på kontorene i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Singapore, Polen og Ukraina.